MijnZwemscore

Zwemschool de Abeel

Inloggen


Inloggegevens opvragen

MededelingIn januari was ons jaarlijkse watervolleybaltoernooi. RVC uit Helmond deed zelfs met twee teams mee. Van hen ontvingen wij dit leuke filmpje. De datum voor 2017 staat al vast. Het 4e watervolleybaltoernooi van Zwemschool De Abeel is dan op zondag 22 januari. Zet deze datum alvast in de agenda!
https://www.youtube.com/watch?v=gmOBm9IHWs0


Zojuist de nieuwe geboortekaartjes binnen. Wat zijn ze mooi geworden. Op de foto één van onze kleinste zwemmertjes.
Als vanaf 3 maanden zijn onze kleinste zwemmertjes welkom bij Zwemschool De Abeel. Lessen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag ochtend. Wie dit jaar nog start of inschrijft, zwemt één lesje gratis mee.
Geboortekaartje                                                                     


Ook bij Zwemschool De Abeel is het Halloween....
 
 
 Van jong tot oud(er) doet mee met de Halloween activiteiten bij Zwemschool De Abeel. Bij aquasporten voor kids, aquasporten voor volwassenen, bij de bewegingslessen en het therapeutisch zwemmen werd fanatiek gewerkt aan Halloween poppen. Tijdens andere activiteiten stonden de poppen als "wakers" op de zwemzaal. Alleen bij de allerkleinsten gingen ze even achter gesloten deuren. We maken het niet te eng.
 
       
 
 
 
 
Om u nog een beter beeld te geven van Zwemschool De Abeel is de site aangepast. www.zwemschool-deabeel.nl

zwemzaal-klein

Onder de knop "De Zwemschool" vind u extra foto's van de accommodatie. Zo krijgt u al een beeld van Zwemschool De Abeel. Natuurlijk bent u van harte welkom om alles eens met eigen ogen te komen bekijken. Tot ziens in het zwembad.

 
 
Zaterdag 12 oktober werd er nog laat gewerkt in het zwembad. 2 duikers hebben onder de beweegbare bodem onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden verricht. Al ziet u het niet direct, het is natuurlijk van belang om te zorgen voor een schone en veilige zwemomgeving voor u en uw kinderen. Kleine voorwerpen en vuil wat niet direct door het filter wordt gespoeld komt onder de beweegbare bodem op de vaste basin bodem terecht. Dit wordt door middel van een "stofzuiger" verwijderd. Omdat de duikers dan toch onder de bodem zijn, worden meteen alle bevestigingen van de bodemdrijvers nagekeken en waar nodig hersteld.
 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 


 
 

 Contact

Zwemschool de Abeel
Dorpsweg 16
5711 TS  Someren
T (0493) 494 955
E info@zwemschool-deabeel.nl

 

Kamer van Koophandel 52465748
BTW nummer NL822869263B01
CBP meldingsnummer M1402
Website www.zwemschool-deabeel.nl

Privacyverklaring

 

PLAN PLAN INTERNET BV © 2019